Web Sitesi Fark Yaratır

Web Sitesi Fark Yaratır

Birçok kişi küçümseyebilir ancak web sitesi fark yaratır, bir reklam ajansının ve marka danışmanlığı şirketinin olmazsa olmazlarından birisi olarak dikkat çeker. İnternet kullanımı ülkemizde her geçen gün yaygınlaşıyor. İnternetin gücünü hissederek bir marka bilinirliği oluşturmak, artık geleneksel reklam tekniklerinden çok daha kısa sürede ve çok daha kolay bir şekilde oluyor.

Web sitesi yaparken hayalgücümüz bizlere yol gösteriyor. ALKAPGO, doğru sinerji ve doğru koordinasyon mantığı ile bütün ekibini kullanarak web siteniz için en doğru olanı en kısa süre zarfı içerisinde sağlıyor. Küçük dokunuşlar, büyük fark yaratır. Buna inanıyor ve DAİMA YAPILMAMIŞIN PEŞİNDE koşuyoruz. Müşteri ayırt etmiyoruz.

“Bir grafiğin içine asla, ama asla metin koymayın. Metin, metindir. Grafik, grafiktir. İkisini birbirine karıştırmayın. Perde tablo gibi, tablo da perde gibi asılamaz.” Jeffry Veen

Basitlik ve Anlaşılabilirlik Web Sitesinin Olmazsa Olmazıdır

Doğru noktalara odaklanalım. Müşterimiz gözü ile değil, ziyaretçi gözü ile düşünelim. Bir web sitesine girdiğimiz zaman gerçekten aradığımız şey nedir? İşte ALKAPGO ekibi bunu yapıyor, daima kendi müşterisi gözünden değil, müşterisinin hedef kitlesi üzerinden yaklaşıyor. Web tasarım da bir sanat dalıdır. Bunu yaparken tüm sanatçılar gibi üzerinde düşünülür, plan ve proje yapılır ve yapım aşamasında da tasarımcısına keyif verir.

BASİT TASARIM, hedeflediğimiz herkese ulaşmak demektir. Web teknolojilerine aşina olmayan kişiler, web sitenize girdiği zaman istediği yeri kolayca bulabilmeli. Kısacası karmaşadan uzak, karışıklıktan arındırılmış ancak buna rağmen doğru görsel materyaller ile şirketin tüm profilini yansıtan görseller ile desteklenmeli ki web sitesi fark yaratsın

ANLAŞILABİLİR TASARIM, genel itibari ile insanları kasmayan tasarımdır. Nasıl yani? Web sitesine girdiğinizde neyin nerede olduğunu çok kısa bir zamanda anlayabiliyor ve ezberleyebiliyorsunuz anlaşılabilir bir siteniz vardır. Birisine web sitesini telefonda anlatabiliyorsanız, web sitesinde yol tarifi yapabiliyorsanız gerçekten iyi bir iş ortaya çıkmış demektir.

“İşi bitirdiğiniz zaman sayfanız o kadar zaman harcamayı gerektirmeyen bir basitlikte görünüyorsa, işinizi başarıyla yapmışsınız demektir.” Brady Clark

Son Tüketiciye Ulaşmak ve Arama Motorlarına Dost Olmak Gerek

Kimse yaptığımız işin kolay bir iş olduğunu söyleyemez. ALKAPGO, sizlere tek bir çatı altında birçok farklı hizmet sunsa da en büyük estetik değer kaygısı taşıdığımız hizmetlerden birisi de web tasarım hizmetimizdir. Bizim hedefimiz sizin için en iyisini sunmak, sizin hedefinizde müşterinize en iyisini sunmak ise EN EN EN İYİSİ sizlere sunulmalı.

Son tüketici mantığı ile düşünerek web sitenizin tüm düzeni enine boyuna analiz edilerek hazırlanmalıdır. Ekibimiz, sadece sizi ofisimizde ağırlayarak çay, kahve ikram edip göndermez. Bize zaman ayırmalısınız. Biz, sizi tanıyarak müşteri kitlenizi analiz ederiz. Sektörünüzdeki rakiplerinize bakarken de sizin gözünüz ile bakabilmeliyiz ki bu sonsuz rekabet ortamında fark yaratmanıza yardımcı olalım.

SEO hizmetleri, birçok kişi artık bilincinde ki online ortamda ki varlığın bütününü kapsar. Arama motorlarından bulunursunuz. Kulaktan doğma şekilde ulaşabileceğiniz kitle nadirdir. ALKAPGO, web tasarımın her aşamasında arama motorları kriterlerini gözetir. Aldığınız hizmet, 360 derece kaliteli bir web organizasyon hizmetidir.

“Designer (Tasarımcı), Flemenkce’de “Vormgeving” demektir. Bunun anlamı “Şekil veren.” Designer/Tasarımcı, denildiği zaman biraz kendimize fazla pay çıkartıyoruz gibi geliyor. Bizim işimiz belirli bir içeriğe, zevkli, işleyen, yazanla okuyan arasına girip kafa karıştırmayan bir şekil vermekten ibaret. Bunu sık sık unutuyoruz.” Jonathan Louie

Web Tasarım Proje Sürecini Nasıl Yönetiyoruz?

İşi veren sizsiniz. ALKAPGO daima en iyisini yapmak ile yükümlüdür. Ancak biz, yaratıcı fikirlerimizi sizlere sunmadan bir HİÇ’iz. Bu neden dolayısı ile tasarım sürecimizin her aşamasında sizlere sunumlar yapmak, fikirlerimizi anlatmak ve bir hikaye kapsamında ilerlemek istiyoruz. Bu sürecin bizim nezdimizde de bir işleyişi mevcut. Bu işleyiş, beraberinde MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ için de attığımız somut adımlar demek.

  • Kapımız daima açık, telefonlarımız hazır. Sizlerden gelecek telefonları ve ziyaretleri bekliyoruz.
  • Ofisimize geldiğiniz an itibari ile ekibimiz dört gözle sizleri beklerken aynı zamanda sizlere sunulabilecek hizmet için bir ön çalışma hazırlıyoruz.
  • Siz ofisimize geldiğinizde rakip analiziniz, tasarım planlarımız, fikirlerimiz ve daha birçok farklı unsur ile sunum için hazır oluruz.
  • Ekip olarak sizlere güzel bir sunum yaptıktan sonra anlaşmamız durumunda tasarıma başlar, belirli aralıklar ile mail sayesinde sizlere sunumlar yapar, bilgiler sunarız.
  • Web tasarım işimiz biter ancak ilişkimiz asla kopmaz. Her türlü sıkıntı ve sorununuzda ALKAPGO daima yanınızda olacak.

Bir Hikayemiz Var, Hikayemize Sizler Şekil Veriyorsunuz

Tek başımıza düşünmüyoruz. Tek başımıza fikir yürütüp işe de girişmiyoruz. Bir hikayemiz var. Amacımız, hedeflerimiz ve elde etmek istediğimiz bir başarı potansiyeli var. Bu notkada biz hikayemizi şekillendirmek için siz değerli müşterilerimizden yardım alıyoruz. HAYALLERİNİZ İLE HAYALLERİMİZİ HARMANLIYORUZ.

Cennet rüyası dediğimiz işler çıkarabiliyoruz. Web sitesi tasarımı da hikayemizin en önemli aşamalarından birisi. Dünyanın merkezi olarak sizi koyuyor ve buna göre çalışıyoruz. Kullanıcılarınız, cihaz her ne olursa olsun size ulaşabiliyor ise biz başarılı olmuşuz demektir. Sadelik, basitlik ancak göze hitap. Bu işin Da Vinci Şifresi de aslında 3 ana etkenden geçiyor.

“Tasarım, genel iletişimin bir parçasıdır. Yapılmak istenen iletişim, sizinle Web ziyaretçileri arasında değil, müşterinizle onun Web ziyaretçileri arasında olacak. Siz sadece aracısınız.” Doug Browman

İyi İş Maliyetlidir Ancak Kalitenizi Arttırırır

Şirketler genel olarak web sitesi için harcanan paranın ÇÖP olduğuna inanır. Ancak hiçbir şirket sahibi ya da yöneticisi, belirli zamanlarda Facebook’un,  Microsoft’un, Twitter’in sahiplerinin ne kadar kazandığını konuştuğunu unutur. İyi bir iş, maliyetli iştir. Kimse oturduğu yerden meşhur olmaz ve para kazanamaz. İşte web tasarım, şuan dünyanın en zengin adamları için belirleyici bir etken olmuştur.

İyi bir tasarım, kolay kullanılabiliyor ise popüler olur. Tasarım bütünlüğü şarttır. Ülkemiz insanı da artık iyi bir web sitesinde olması gerekenleri iyi bilir. İşte bu noktada UCUZ WEB TASARIM diye bir şey yoktur. İyi olan ve iyi olmayan web tasarım vardır. Biz, yaratıcılığın gücüne inanıyoruz. ALKAPGO ekibi olarak daima en iyi hedefliyor, en iyiyi hedefleyenler ile çalışmaktan da büyük onur duyuyoruz. İyi bir web sitesi için sizleri de bir çay içmeye, fikirlerimizi paylaşmaya davet ediyoruz.

Tüm Cihazlardan Erişilebilir Olmak Artık Global Sistem Anlayışı

Sadece bilgisayar teknolojileri değil artık mobil teknolojilerde de var olmalısınız. ALKAPGO, müşterilerinin her zaman en iyiyi elde edebilmesi için çok yönlü düşünür. Kullanıcı dostu tasarım dediğimiz mantıkta ilerleyerek tüm cihazlarda sorunsuz şekilde çalışan web siteleri hazırlar. Maliyetini unutun, en iyisine sahip olun.

Eski ya da yeni farketmez, konuşulan bir web sitesi en büyük amacımız. Müşterilerimize yaptığımız sitelerin altına ALKAPGO logosu eklerken içimiz rahat, gözümüz ve yüzümüz gülüyor ise biz başardık demektir.

Add Your Comment